Bra onlineköp

Det finns mycket att köpa på nätet. Den här artikeln berättar vilka saker du garanterat kan hitta billigare på nätet än i fysiska butiker. 

Mobiltillbehör

Marknaden är otroligt pressad när det kommer till mobilskal, laddare, hörlurar och andra tillbehör. Därför kan man komma undan och få det bästa av båda världarna, bra pris och kvalité. Det ger en möjligheten att verkligen använda mobilen som accessoar. På nätet hittar man det mesta inom mobiltillbehör och eftersom priserna på mobilutsmyckningar har blivit så billiga går det snabbt att bygga upp ett litet förråd så man alltid kan matcha mobilen till sina kläder eller tillställning. Man kan köpa in ett vattentätt skal för kanotpaddlingen och ha ett strasskal för utekvällarna.

DVD och CD

För vissa börjar formatet kännas föråldrat. Men ett riktigt fan av en teveserie eller artist vill stödja skaparen på bästa sätt och gärna äga saken så man kan fysiskt ta på den. Sedan har inte svenska Netflix och liknande lika stort utbud som antal filmer och serier som finns på DVD. Här kan man komma över hela boxar av serier för under femhundringen. Det har aldrig varit billigare att sträckse hela serier eller köpa en hel diskografi av sin favoritartist.

Barnkläder

Nätet har även pressat ned priser på barnkläder. Det stora kedjorna har alltid konkurrentkraftiga priser men om man söker efter ekologiska kläder får man oftast betala mycket mer. På internet går det dock att fynda till bättre priser. Det finns också en stor nätmarknad av begagnade barnkläder så man enkelt kan köpa på sig ett rejält förråd redan innan barnet är född. Eftersom alla onlinebutiker måste erbjuda 14 dagars ångerrätt kan man lugnt handla på reor och skicka tillbaka plaggen om det inte skulle passa. Fysiska butiker behöver inte erbjuda ångerrätt eftersom man ha möjlighet att studera och prova plagget i butiken.