Höst – nu är säsongen för billiga badplagg här

Om du vill handla kläder och komma undan riktigt billigt gäller det att hålla koll på modesäsongerna. Det är nämligen genom att handla när det inte är säsong för ett plagg du kan göra ordentliga klipp! Detta gäller inte minst badkläder, vars försäljning når sin lågsäsong under hösten.

Tiden för Thailandssemestrar under vintern har inte riktigt kommit igång och butikerna försöker göra sig av med överskottet av badkläder som de har på sina lager. Det gäller alla typer av badplagg såväl bikinis som badshorts, och oavsett om du är kille eller tjej kan du komma riktigt billigt undan. Med andra ord är hösten den perfekta tiden för dig som kanske gillar lite dyrare och hållbara märken men som inte riktigt är beredd att betala fullpris. Onlinebutiker brukar ha stora sortiment.

Hitta rätt bikini till din kropp

Det finns oändligt med stilar och former när det kommer till bikinis. När du shoppar på rean, tänk då på att i första hand köpa något som passar din kroppsform. På så sätt håller den till nästa säsong också, oavsett mode. När det kommer till bikinis är det extra viktigt att välja en som passar din kropp. Alla kvinnokroppar är olika och det gäller att välja rätt för att du ska känna dig så självsäker och bekväm som möjligt. En bikini som passar bra på någon kan sitta dåligt på någon annan. Det finns några generella tips, enligt Expressen Mode. Starka färger får dig att se brunare ut. En stark färg på bikinin kan vara ett bra knep för dig som är naturligt blek men som gärna vill se lite mer solkysst och färgglad ut. Bikini-behån ska inte åka upp bak på ryggen. Det är ett tecken på att den har för stor omkrets, något som inte alltid går att kompensera med att spänna banden. Var också noga när du väljer kupa så att det blir rätt. Du vill varken att bysten håller på att tryckas ut eller att du inte får det stöd du behöver.