Shoppingtips

ShoppaNär man ska till att handla så är man åtminstone oftast ute efter något specifikt till att börja med och därefter så ser man något nytt – och något nytt. Vi tänkte ge några tips på hur du håller dig till bara det första.

Dessa tips gäller förstås om du har för avsikt att vara ekonomisk i din shopping. Har du inga sådana bekymmer eller gränser så kan du bortse från nedanstående tips – om du nu inte tycker att du redan har för många saker där hemma.

Var konsekvent

De flesta tipsen om detta handlar om att vara konsekvent mot sig själv. Hur mycket det än lockar med andra saker som du innan shoppingturen bestämt att du behöver, det ska du också låta bli att köpa. Ger du dig själv lillfingret så är det lätt att därefter ta hela handen och ösa vidare.

Kolla bara på det du behöver

Detta tips är egentligen nästan samma sak som det första, men förstärker lite extra genom att du ska vara noga med att inte fresta dig själv om du vet med dig att det lätt kan bli lite extra shopping. Detta kan även vara bra att tänka på om du shoppar på nätet. Sitter du och tittar på prisjämförelsesajter så är det då bäst att titta bara på det du är ute efter.